Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στις 15 Ιανουαρίου η ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο για το Brexit

«Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο. Η πρωθυπουργός είπε πως θα κλείσει τη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη όταν και θα διεξαχθεί η ψηφοφορία», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης

Στις 15 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την ΕΕ για το Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα έπειτα από συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η Τ.Μέι ξεκαθάρισε ότι δεν επιδιώκει καθυστέρηση του Brexit διά της παρατάσεως του Άρθρου 50 και πως η ιδέα αυτή μπορεί να έχει συζητηθεί από αξιωματούχους της ΕΕ, αλλά όχι και από βρετανούς αξιωματούχους.

«Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο. Η πρωθυπουργός είπε πως θα κλείσει τη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, όταν και θα διεξαχθεί η ψηφοφορία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι συζητήσεις για τη συμφωνία πρόκειται να επαναληφθούν αύριο, Τετάρτη. Όμως η υιοθέτηση της συμφωνίας παραμένει πολύ αβέβαιη, καθώς επικρίνεται τόσο από τους υποστηρικτές του Brexit όσο και από τους φιλοευρωπαίους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Καμία ανοχή στον φασισμό!

Πριν από αρκετά χρόνια, στις αρχές αυτής της δεκαετίας, το παλιό πολιτικό σύστημα κυβερνούσε ακόμα τη χώρα. Η θέση του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα Μνημόνια στα οποία είχε δεσμευτεί κατέστρεφαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο