Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΗΠΑ: Τους 88 έφτασαν οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

ΑΜΠΕ

Σύμφωνα με τις αρχές ορισμένοι από τους 196 αγνοούμενους ενδέχεται να είναι ζωντανοί καθώς άνθρωποι που είχαν καταχωρηθεί ως τέτοιοι, βρέθηκαν σε καταφύγια ή έμεναν σε ξενοδοχεία

Τουλάχιστον 88 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 196 εξακολουθούν να αγνοούνται τρεις εβδομάδες μετά το ξέσπασμα της φονικότερης πυρκαγιάς στην ιστορία της Καλιφόρνια, η οποία κατέστρεψε τη μικρή πόλη Πάρανταϊς.

Η Camp Fire, η οποία εκδηλώθηκε στις 8 Νοεμβρίου, κατέστρεψε σχεδόν 14.000 κατοικίες και έκαψε σχεδόν 620 τετραγωνικά χλμ γης, περιοχή πενταπλάσια του Σαν Φρανσίσκο, εντός και γύρω από την πόλη Πάρανταϊς, μια κοινότητα 27.000 κατοίκων στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας.

Ο σερίφης Κόρι Χόνια δήλωσε αισιόδοξος ότι ορισμένοι από τους 196 ανθρώπους που έχουν καταχωρηθεί ως αγνοούμενοι ενδέχεται να βρίσκονται εν ζωή.

«Ωστόσο, όπως προχωράμε στην επιστροφή των ανθρώπων στις περιοχές αυτές και τους δίνουμε άδεια να τις επισκεφθούν, είναι πιθανό ότι κάποιοι θα βρουν οστά ή τμήματα οστών», δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι οι αρχές έχουν ολοκληρώσει τις έρευνες.

Ο αριθμός των ανθρώπων στον κατάλογο με τους αγνοούμενος αυξομειώνεται. Άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι βρέθηκαν σε καταφύγια ή έμεναν σε ξενοδοχεία ή σε φίλους, σύμφωνα με τις αρχές.

Τρεις άνθρωποι αφαιρέθηκαν χθες Τετάρτη από τον κατάλογο αγνοουμένων καθώς βρέθηκαν σε πάρκο με τροχόσπιτα, σύμφωνα με τον σερίφη.

Έξι άτομα που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη, σύμφωνα με τον σερίφη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο