Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βραζιλία: Για απάτη ελέγχεται ο σύμβουλος οικονομικής πολιτικής του ακροδεξιού υποψήφιου Ζ.Μπολσονάρο

Ο ακροδεξιός Βραζιλιάνος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας Ζαϊχ Μπολσονάρο-ΑΜΠΕ

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα η φερόμενη απάτη έλαβε χώρα στην υπό κρατικό έλεγχο πετρελαϊκή εταιρία Petroleo Brasileiro SA, στην Banco do Brasil, στην κρατική τράπεζα Caixa Economica Federal και στην ταχυδρομική υπηρεσία

Ως ύποπτος συμμετοχής σε απάτη με τα ταμεία συντάξεων μεγάλων κρατικών εταιριών, ελέγχεται ο σύμβουλος οικονομικής πολιτικής του ακροδεξιού Βραζιλιάνου υποψήφιου για την προεδρία της χώρας Ζαϊχ Μπολσονάρο, Πάουλου Γκουέδες..

Επικαλούμενη δικαστικά έγγραφα, η εφημερίδα «Folha de S.Paulo» ανέφερε πως ο Π.Γκουέδες φέρεται να συνεργάστηκε με υψηλόβαθμα κρατικά διοικητικά στελέχη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η φερόμενη απάτη έλαβε χώρα στην υπό κρατικό έλεγχο πετρελαϊκή εταιρία Petroleo Brasileiro SA, στην Banco do Brasil, στην κρατική τράπεζα Caixa Economica Federal και στην ταχυδρομική υπηρεσία.

Αντίπαλος του Ζ.Μπολσονάρο στον β' γύρο των προεδρικών εκλογών είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Εργαζομένων, Φερνάντου Αντάτζι. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο