Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν αποκλείει συνάντηση με τον Ν.Μαδούρο ο Ντ.Τραμπ

ΑΜΠΕ

Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Νικολάς Μαδούρο, αν κάτι τέτοιο βοηθούσε τη Βενεζουέλα, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι είπε ότι «όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων και των πιο "ισχυρών". Και ξέρετε τι εννοώ με το ισχυρών».

«Θέλω απλώς να δω να επιλύεται το θέμα της Βενεζουέλας. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Θα φροντίσουμε τη Βενεζουέλα» συνέχισε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, ο Ντ.Τραμπ απάντησε ότι «δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τον κόσμο, τότε για αυτό είμαι εδώ».

Την Τρίτη, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι ο Μαδούρο «θα μπορούσε να ανατραπεί πολύ γρήγορα από τον στρατό, αν το αποφάσιζαν οι στρατιωτικοί».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων σε βάρος τριών στενών συνεργατών του Μαδούρο και της συζύγου του, Σίλια Αντέλα Φλόρες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια