Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Μ.Πομπέο: Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν «στο εγγύς μέλλον»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μ.Πομπέο: Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν «στο εγγύς μέλλον»

Συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν «στο εγγύς μέλλον» προανείγγειλε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ την Πέμπτη άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει η συνάντηση τον Ιούλιο. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες μια συνόδου κορυφής θα συζητηθούν με την ευκαιρία της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη Μόσχα ο ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου σε θέματα εθνικής ασφάλειας, Τζον Μπόλτον.

«Ξέρω ότι ο πρεσβευτής Μπόλτον σκοπεύει να μεταβεί στη Μόσχα την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Θα συναντηθεί με τον ομόλογό του και πιστεύω ότι είναι πιθανό ο πρόεδρος Τραμπ να συναντηθεί με τον ομόλογό του μάλλον σύντομα μετά από αυτή τη συνάντηση», δήλωσε ο Μ.Πομπέο.

Ο Ντ.Τραμπ θα συμμετάσχει στις 11 και 12 Ιουλίου στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ενώ στις 13 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στη Βρετανία όπου θα συναντηθεί με την Τερέζα Μέι και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στις αρχές Ιουνίου ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια συνάντηση με τον Ντ.Τραμπ, λέγοντας ότι πολλές χώρες, όπως η Αυστρία, θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν αυτην την πολυαναμενόμενη σύνοδο κορυφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL