Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανάκληση παλαιστίνιων πρεσβευτών από τέσσερις χώρες της ΕΕ

ΑΜΠΕ

Αυστρία, Ουγγαρία, Τσεχία και Ρουμανία έστειλαν εκπροσώπους σε τελετή της αμερικανικής αντιπροσωπείας και του ισραηλινού υπουργείο Εξωτερικών την Κυριακή, παραμονή των εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Την ανάκληση των πρεσβευτών της παλαιτινιακής αρχής από τέσσερις χώρες της ΕΕ, οι οποίες έστειλαν εκπροσώπους στα εγκαίνια της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσησε η κυβέρνηση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Αυστρία, Ουγγαρία, Τσεχία και Ρουμανία έστειλαν εκπροσώπους σε από κοινού τελετή με την αμερικανική αντιπροσωπεία στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών την Κυριακή, παραμονή των εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Υπενθυμίζεται ότι η Παλαιστινιακή Αρχή ανέστειλε τις επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους μετά την ανακοίνωση από τον Τραμπ, στις 6 Δεκεμβρίου, της απόφασής να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Νέος αγώνας

Αν τη Δευτέρα - Τρίτη στο Μαξίμου ήταν ο Σαμαράς, θα μας έλεγαν ό,τι ψελλίζουν κάτι χρόνια τώρα πως θα συνέβαινε αν οι πολίτες δεν έκαναν το λάθος (έτσι το λένε, ανερυθρίαστα) να ψηφίσει Αριστερά:...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο