Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπ.Νετανιάχου: O Ντ.Τραμπ πέρασε για πάντα στην ιστορία της Ιερουσαλήμ

ΑΜΠΕ

«Πολλές χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ο οποίος δεν ανέφερε κάποια από αυτές

Ο Ντόναλντ Τραμπ «πέρασε για πάντα στην ιστορία» της Ιερουσαλήμ μετά την αναγνώριση της πόλης ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε για πάντα στην ιστορία της πρωτεύουσάς μας. Το όνομά του θα βρίσκεται δίπλα σε άλλα ονόματα στην δοξασμένη ιστορία της πόλης μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μπ.Νετανιάχου, μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Πολλές χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ήδη επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν κατονόμασε κάποια από αυτές, αλλά πρόσθεσε ότι κάποιες μπορεί να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ προτού ακόμη μεταφέρουν την δική τους οι ΗΠΑ, κάτι το οποίο η κυβέρνηση Τραμπ αναμένει ότι θα χρειαστεί μερικά χρόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Φως και δικαιοσύνη

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα. Για να τα λέμε όπως είναι: ο άνθρωπος πέθανε από την...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο