Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιστρέφει στη χώρα εντός δύο ημερών ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

ΑΜΠΕ

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Χαρίρι δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και κάλεσε τους Λιβανέζους να παραμείνουν ήρεμοι προσθέτοντας πως η οικογένειά του θα «παραμείνει στη Σαουδική Αραβία»

Εντός των προσεχών δύο ημερών, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στον Λίβανο ο πρωθυπουργός της χώρας, Σάαντ αλ-Χαρίρι, ο οποίος στις 4 Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει, αιφνιδιαστικά, από τη Σαουδική Αραβία την παραίτησή του.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Χαρίρι δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και κάλεσε τους Λιβανέζους να παραμείνουν ήρεμοι προσθέτοντας πως η οικογένειά του θα «παραμείνει στη Σαουδική Αραβία».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο al-Arabiya, ο Μαρωνίτης πατριάρχης του Λιβάνου, Μπεσάρα Μπούτρος αλ-Ράι, δήλωσε ότι ο Σάαντ Χαρίρι θα επιστρέψει στον Λίβανο το ταχύτερο δυνατόν.

Ο ίδιος έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη δεύτερη μέρα της πρώτης επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία, ενώ είχε και συνομιλίες με τον Χαρίρι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χθες το θυμήθηκε

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας είπε χθες πόσο χάρηκε που από την εξαφάνιση των Σοσιαλδημοκρατών και τη μεγάλη πτώση της Δεξιάς στη Βαυαρία ευνοήθηκαν οι Πράσινοι και όχι η Ακροδεξιά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο