Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Έξυπνη» πόλη δημιουργεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η «έξυπνη πόλη» θα περιλαμβάνει 80.000 κατοικίες, δημόσια σχολεία γραφεία, εμπορικά κτίρια και καταστήματα. Σύμφωνα με την Belmont Properties, θα δημιουργηθεί μία πόλη - πρότυπο χτισμένη πάνω σε «ένα ευέλικτο μοντέλο υποδομής»

Έκταση 25.000 στρεμμάτων στην Τόνοπα της Αριζόνα, αγόρασε εταιρία επενδύσεων του Μπιλ Γκέιτς, έναντι 80 εκ. δολαρίων, με σκοπό να δημιουργήσει μια «έξυπνη πόλη».

«Η εταιρία Belmont Partners θα δημιουργήσει μια κοινότητα του μέλλοντος. Σε αυτή θα μπορεί να βρι κανείς σύστημα επικοινωνίας και υποδομών που θα περιλαμβάνει τεχνολογία αιχμής γύρω από ψηφιακά δίκτυα υψηλής ταχύτητας, κέντρα δεδομένων, νέες τεχνολογίες παραγωγής και μοντέλα διανομής, αυτόνομα οχήματα και αυτόνομους λογιστικούς κόμβους» ανέφερε η εταιρεία, σύμφωνα με το KPNX.

Ο Ρόναλντ Σοτ από το Τεχνολογικό Συμβούλιο της Αριζόνα, ανέφερε ότι η έκταση γης που απέκτησε η εταιρεία του Γκέιτς βρίσκεται σε καλή θέση, εν μέρει λόγω του αυτοκινητόδρομου που δόθηκε πρόσφατα σε κυκλοφορία, τον I-11, ο οποίος διασχίζει το Μπέλμοντ και αναμένεται να το συνδέει με το Λας Βέγκας.

Θα δημιουργηθεί μία πόλη - πρότυπο χτισμένη πάνω σε ένα ευέλικτο μοντέλο υποδομής, αναφέρει η Belmont Properties.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «έξυπνη πόλη» θα περιλαμβάνει 80.000 κατοικίες, δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα για δημόσια σχολεία και εκτάσεις για γραφεία, εμπορικά κτίρια και καταστήματα λιανικής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η απειλή της Νέας Δεξιάς

Το πρόσφατο κοινό μανιφέστο της Λεπέν με τον Σαλβίνι ήταν μια κίνηση που έχει στόχο τις ευρωεκλογές, όπου η Νέα Δεξιά ετοιμάζεται να καταγράψει τη δυναμική της. Η Λεπέν και ο Σαλβίνι δεν είναι μόνοι...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο