Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τον ΟΗΕ να τερματίσει το "απαρτχάιντ" κατά των Παλαιστινίων

eurokinissi.gr

Στην ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Αμπάς προειδοποίησε ότι αν δεν επιτευχθεί η λύση των δύο κρατών, οι Παλαιστίνιοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να «συνεχίσουν τη μάχη και να απαιτούν πλήρη δικαιώματα για όλους τους κατοίκους της ιστορικής Παλαιστίνης»

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να τερματίσουν το «απαρτχάιντ» που έχει επιβάλει το Ισραήλ, ζητώντας να συνεχιστούν οι προσπάθειες να «δοθεί ένα τέλος στην ισραηλινή κατοχή του Παλαιστινιακού κράτους εντός ενός προβλεπόµενου χρονοδιαγράµµατος».

Στην ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Αμπάς προειδοποίησε ότι αν δεν επιτευχθεί η λύση των δύο κρατών, οι Παλαιστίνιοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να «συνεχίσουν τη μάχη και να απαιτούν πλήρη δικαιώματα για όλους τους κατοίκους της ιστορικής Παλαιστίνης».

«Έχουμε και έχετε την ευθύνη να τερματίσουμε το απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη», τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο