Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακοίνωση του Parti de Gauche- Από τον Clément Meric στον Παύλο Φύσσα: φασίστες δολοφόνοι

"...Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ μπροστά στον τρόμο που προσπαθεί να επιβάλλει η άκρα δεξιά. Τα “Ζ” θα επανεμφανιστούν στους τοίχους των ελληνικών δρόμων. Η δίψα για ζωή και ισότητα των αντιφασιστών δεν θα στερέψει ποτέ ακόμη και υπό τα δολοφονικά χτυπήματα..."

Από τον Clément Meric στον Παύλο Φυσσά: φασίστες δολοφόνοι

Ο Έλληνας τραγουδιστής του χιπ χοπ Παύλος Φύσσας, στρατευμένος στον αντιφασιστικό αγώνα, δολοφονήθηκε αυτήν την νύχτα γρονθοκοπημένος από μία οργανωμένη ομάδα που είχε προμελετήσει καλά το έγκλημά της. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν ως μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πέρα από τα έντονα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, το Κόμμα της Αριστεράς δηλώνει την αμέριστη αλλγηλεγγύη του με τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν στους δρόμους όλης της Ελλάδας για να καταδικάσουν αυτό το έγκλημα και να δείξουν το πρόσωπο του αντιφασιστικού ανθρωπισμού.

Στηρίζουμε τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρώτος ζει στο ευρωπαϊκό έδαφος τις δραματικές συνέπειες των ολοκληρωτικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ μπροστά στον τρόμο που προσπαθεί να επιβάλλει η άκρα δεξιά. Τα "Ζ" θα επανεμφανιστούν στους τοίχους των ελληνικών δρόμων. Η δίψα για ζωή και ισότητα των αντιφασιστών δεν θα στερέψει ποτέ ακόμη και υπό τα δολοφονικά χτυπήματα.

Μαγκαλί Εσκότ, μέλος του Εθνικού Γραφείου του Κόμματος της Αριστεράς (Parti de Gauche)

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα τα σχόλια