Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Πέθανε στις φυλακές της Τουρκίας ο απεργός πείνας Μουσταφά Koçak
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέθανε στις φυλακές της Τουρκίας ο απεργός πείνας Μουσταφά Koçak

Ο Mustafa Koçak καταδικάστηκε ισόβια με μόνα στοιχεία την «ομολογία» ενός ρουφιάνου καταγγέλλει το περιοδικό «ο Αγώνας» με ανάρτησή του.

«Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια... Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης»

Ο Μουσταφά Koçak ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ο σύντροφος Mustafa Koçak έπεσε μάρτυρας μέσα στις φυλακές μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας. Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια... Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης, όπως ο Μπέρκ Ερτζάν (το άτομο που τον έμπλεξε εξαρχής στην υπόθεση και εξ αιτίας του καταδικάστηκε σε ισόβια με μόνα στοιχεία την "ομολογία" του ρουφιάνου αυτού). Τον Ιούλιο ο Μουσταφά ξεκίνησε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητόντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία! Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΟΤΣΑΚ - ΑΘΑΝΤΟΣ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL