Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Tζ.Κόρμπιν: Δημοψήφισμα ή εκλογές για τη λύση του Brexit

ΑΜΠΕ

«Με τους Συντηρητικούς σε αποσύνθεση και ανίκανους να κυβερνήσουν και το κοινοβούλιο σε αδιέξοδο, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να πάει πίσω στον λαό, είτε μέσω γενικών εκλογών είτε με δημοψήφισμα», ανέφερε ο επικεφαλής των Εργατικών

Το ζήτημα του Brexit μπορεί να επιλυθεί μόνο θέτοντάς το και πάλι στον λαό. Είτε με εθνικές εκλογές είτε με δημοψήφισμα, δήλωσε σήμερα πως ο επικεφαλής του βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

«Με τους Συντηρητικούς σε αποσύνθεση και ανίκανους να κυβερνήσουν και το κοινοβούλιο σε αδιέξοδο, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να πάει πίσω στον λαό, είτε μέσω γενικών εκλογών είτε με δημοψήφισμα», ανέφερε σε δήλωσή του.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «δε θα επιτρέψουμε στο συνεχιζόμενο χάος που επικρατεί στο Συντηρητικό Κόμμα να σπρώξει τη χώρα μας σε μια έξοδο από την ΕΕ χωρίς συμφωνία».

«Το κοινοβούλιο μπορεί να εμποδίσει και θα εμποδίσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, που θα βλάψει τις θέσεις εργασίας και τη βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία.

Δείτε όλα τα σχόλια