Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε εξέλιξη έρευνες για τις δολοφονίες γυναικών στην Κύπρο

ΑΜΠΕ

Μέχρι στιγμής από το φρεάτιο ανασύρθηκε η σορός της μητέρας της 6χρονης και ακόμα μίας γυναίκας, ενώ εκφράζονται φόβοι από πλευράς των αρχών για εντοπισμό και άλλων θυμάτων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στο στυγερό διπλό έγκλημα που αποκαλύπτεται στην Κύπρο. Στη λίμνη του Ξυλιάτου επικεντρώνονται σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης κόρης της Μαίρης Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μεταλλείου του Μιτσερού.
 
Στις έρευνες, οι οποίες άρχισαν γύρω στις 12 το μεσημέρι, συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση ναυαγοσωστικής λέμβου και ρομποτικής κάμερας. Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είπε ότι οι έρευνες στη λίμνη θα συνεχιστούν μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα.

Οι έρευνες διεξάγονται με τη βοήθεια ρομποτικής κάμερας.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου, που τελεί υπό κράτηση σχετικά με τις υποθέσεις, ήταν ότι η σορός της 6χρονης βρίσκεται στη λίμνη Ξυλιάτου.

Μέχρι στιγμής από το φρεάτιο ανασύρθηκε η σορός της μητέρας της 6χρονης και ακόμα μίας γυναίκας, ενώ εκφράζονται φόβοι από πλευράς των αρχών για εντοπισμό και άλλων θυμάτων.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Δείτε όλα τα σχόλια