Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Τζέρεμι Κόρμπιν: Σε χάος η κυβέρνηση της Μέι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τζέρεμι Κόρμπιν: Σε χάος η κυβέρνηση της Μέι

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου βρετανικού Εργατικού Κόμμματος, κατηγόρησε την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι ότι ωθεί την κυβέρνησή της προς το χάος συνάπτοντας μια συμφωνία για το Brexit που είναι μια «τεράστια και επιζήμια αποτυχία».

«Η συμφωνία για την αποχώρηση και η πολιτική δήλωση αντιπροσωπεύουν μια τεράστια και επιζήμια αποτυχία», δήλωσε ο Κόρμπιν στη Βουλή των Κοινοτήτων αφού η πρωθυπουργός παρουσίασε σήμερα το σχέδιό της για το Brexit.

«Η κυβέρνηση ... βρίσκεται σε χάος», τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών.

Λίγο νωρίτερα η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε στο βρετανικό κοινοβούλιο ότι η επιλογή που έχει μπροστά του είναι σαφής: Υποστηρίζει την δική της συμφωνία για το Brexit ή αποχωρεί η Βρετανία από την ΕΕ χωρίς συμφωνία ή δεν αποχωρεί καθόλου.

"Η επιλογή είναι σαφής: Μπορούμε να επιλέξουμε να αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία, μπορούμε να ρισκάρουμε να μην υπάρξει καθόλου Brexit ή μπορούμε να επιλέξουμε να ενωθούμε και να υποστηρίξουμε την καλύτερη συμφωνία που μπορεί να προκύψει από διαπραγμάτευση", δήλωσε η Μέι ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ - Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL