Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Σε τροχαίο ενεπλάκη η αυτοκινητοπομπή των πρωθυπουργών του Βελγίου και της Βρετανίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε τροχαίο ενεπλάκη η αυτοκινητοπομπή των πρωθυπουργών του Βελγίου και της Βρετανίας

Φωτογραφία αρχείου

Δύο μοτοσικλετιστές της βελγικής αστυνομίας τραυματίσθηκαν σήμερα όταν αυτοκινητιστής προκάλεσε αναστάτωση στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον Βέλγο ομόλογό της, Σαρλ Μισέλ.

Δεν υπάρχει θέμα να πρόκειται για επίθεση, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε έπειτα από τελετή κατάθεσης στεφάνων σε βρετανικό κοιμητήριο, καθώς την Κυριακή κλείνουν εκατό χρόνια από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

«Ήταν ένας απρόσεκτος οδηγός», δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Ο αυτοκινητιστής άρχισε να κάνει προσπέραση της αυτοκινητοπομπής στον αυτοκινητόδρομο κοντά στη Μονς, όμως στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί στη λωρίδα της αυτοκινητοπομπής πριν ολοκληρώσει την προσπέραση, κάνοντας τους δύο μοτοσικλετιστές που φρουρούσαν τη μέση της φάλαγγας των οχημάτων να χάσουν τον έλεγχο των μηχανών τους. Καθώς ανατράπηκαν, οι μηχανές τους παραλίγο να χτυπήσουν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Σ.Μισέλ.

Η Τ.Μέι, η οποία βρισκόταν σε όχημα στο εμπρός μέρος της αυτοκινητοπομπής, δεν είδε το συμβάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Δεν τραυματίσθηκε κανείς άλλος εκτός από τους δύο αστυνομικούς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL