Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση τη Δευτέρα της Α. Μέρκελ με την Κρ. Λαγκάρντ

ΑΜΠΕ

Με τους επικεφαλής των μεγάλων διεθνών οικονομικών θεσμών θα συναντηθεί τη Δευτέρα η Α. Μέρκελ όπου θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με την Κρ. Λαγκάρντ

Με τους επικεφαλής των πέντε μεγάλων οικονομικών θεσμών (ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και Διεθνή Οργάνωση Εργασίας) θα συναντηθεί την Δευτέρα το απόγευμα στο Βερολίνο η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, στην 10η τέτοια ετήσια ανεπίσημη συνάντηση.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Μαρτίνα Φιτς, στη φετινή συνάντηση θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Αφρικανικής Τράπεζας Ανάπτυξης Ακινγούμι Αντεζίνα, ενώ στην ημερήσια διάταξη θα βρίσκονται επίκαιρα θέματα της διεθνούς οικονομικής πολιτικής.

Προηγουμένως η κυρία Μέρκελ θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις διαδοχικά με την γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ 'Ανχελ Γκουρία και την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πρωτοβουλία στα χέρια της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, που για τρεισήμισι χρόνια πορεύτηκε με δεμένα τα χέρια, τώρα έχει έναν καθαρό δρόμο μπροστά της. Η προώθηση ώριμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και ένα σχέδιο εξωστρεφούς δράσης θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο