Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Το Κρεμλίνο απορρίπτει τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην κατάρριψη της πτήσης της Malaysia Airlines
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το Κρεμλίνο απορρίπτει τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην κατάρριψη της πτήσης της Malaysia Airlines

Η Ρωσία απορρίπτει τις κατηγορίες που της προσάπτουν οι διεθνείς ερευνητές, σύμφωνα με τις οποίες ευθύνεται για την κατάρριψη της πτήσης МН17 της μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines το 2014 στην ανατολική Ουκρανία δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το Κρεμλίνο δεν εμπιστεύεται τα συμπεράσματα της ερευνητικής ομάδας επειδή δεν είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στην ερευνητική ομάδα.

Παράλληλα ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Β.Πούτιν δεν είχε μέχρι τώρα τον χρόνο να μελετήσει τα συμπεράσματα της ερευνητικής ομάδας στα οποία κατέληξαν οι ολλανδοί ερευνητές, οι οποίοι ερεύνησαν τα αίτια της συντριβής του μαλαισιανού Boeing.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου είπε επίσης ότι δεν μπορεί να σχολιάσει τα στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση της συντριβής της πτήσης МН17. «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι αυτό το θέμα, δεν γνωρίζω τις είδους ενημέρωση ήταν αυτή, δεν γνωρίζω τα στοιχεία και δεν γνωρίζω σε ποιά βάση κατέληξαν σ' αυτά τα συμπεράσματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL