Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζητούν οι Ciudadanos

ΑΜΠΕ

Ο γγ των Ciudadanos, ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό «να προκηρύξει νέες εκλογές μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες», στον απόηχο της καταδίκης μελών του PP για διαφθορά. Δεν στηρίζουν την πρόταση μομφής του PSOE

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζήτησε το φιλελεύθερο κόμμα και σύμμαχος του Μ.Ραχόι, Ciudadanos ξεκαθαρίζοτνας ωστόσο ότι θα εμποδίσει το PSOE να έρθει στην εξουσία με μια πρόταση μομφής.

Μετά την καταδίκη του συντηρητικού κόμματος του Ραχόι για διαφθορά, οι Ciudadanos θα ζητήσουν από τον πρωθυπουργό «να προκηρύξει νέες εκλογές μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες», ανακοίνωσε ο γγ του κόμματος Χοσέ Μανουέλ Βιγιέγκας. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «θα αντιταχθούμε στην πρόταση μομφής που υπέβαλε ο Πέδρο Σάντσεθ», ο επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, προκειμένου να πάρει τη θέση του Ραχόι.

Ο Βιγιέγκας σημείσε ακόμη, πως αν ο Μ.Ραχόι δεν προκηρύξει πρόωρες εκλογές, οι Ciudadanos θα καταθέσουν δική τους πρόταση μομφής ώστε να προκαλέσουν τη διεξαγωγή εκλογών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ντρέπεσαι να τον βλέπεις

Η χθεσινή ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν ένα ντελίριο ύβρεων, εμπάθειας και θράσους. Δεν επιδέχεται πολιτικής ανάλυσης σε κανένα επίπεδο. Μόνο τα νεύρα, για το γεγονός ότι εδώ και τέσσερα...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο