Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Το Λονδίνο θα απαντήσει, αν βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το Λονδίνο θα απαντήσει, αν βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα

Η Βρετανία θα απαντήσει, αν βρει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση σε έναν Ρώσο πρώην διπλό πράκτορα και την κόρη του στην πόλη Σάλσμπερι στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Ο εκπρόσωπος έκανε το σχόλιο αυτό την ώρα που η πρωθυπουργός προήδρευε έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας που είχε στόχο να σταθμιστεί η απάντηση που θα δοθεί στην δηλητηρίαση με νευροπαραλυτικό παράγοντα του Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος είχε αποκαλύψει μυστικά στην βρετανική υπηρεσία πληροφοριών και βρέθηκε αναίσθητος μαζί με την κόρη του στις 4 Μαρτίου σε ένα παγκάκι έξω από εμπορικό κέντρο στην πόλη Σάλσμπερι.

"Νομίζω ότι το υπουργικό συμβούλιο (...) είναι πολύ σαφές στο ότι πρόκειται για μια έρευνα που συνεχίζεται, στο ότι είναι σημαντικό να επιτρέψουμε στην αστυνομία να συνεχίσει τη δουλειά της", δήλωσε ο εκπρόσωπος.

"Αν φτάσουμε στο σημείο που θα μπορούμε να αποδώσουμε σε κάποιον την επίθεση αυτή, τότε θα το κάνουμε και η κυβέρνηση θα δώσει μια κατάλληλη απάντηση", σημείωσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ-Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL