Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
“Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός” χωρίς... ANC και Omnium
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

“Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός” χωρίς... ANC και Omnium

Του Αργύρη Παναγόπουλου

Η ANC και η Omnium Cultural, οι δύο κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις από τις οποίες προέρχονται οι δύο πρόεδροι του κρατούνται για ανταρσία από τις ισπανικές δικαστικές αρχές, απέρριψαν το κάλεσμα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βαρκελώνης να παραστούν ως προσκεκλημένες στον αγώνα της “Μπάρτσα” με τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νόυ μιας και η ομάδα της Βαρκελώνης θα κρεμάσει ένα πανώ που θα γράφει “Διάλογος, Σεβασμός, Αθλητικός” αναφερόμενη εμμέσως στην πολιτική κατάσταση στην Καταλωνία. Η “Μπάρτσα” είχε καλέσει στους επισήμους τον αντιπρόεδρο της ANC Αλκομπέρο και τον γραμματέα της Omnium Cultural Μπος.

Πιστεύουμε ότι το μήνυμα της ομάδας της Βαρκελώνης δεν εκφράζει την πλειοψηφία των αισθημάτων των οπαδών της, για αυτό απορρίπτουμε την πρόσκληση για να είμαστε στο πάλκο”, τόνισε η ANC, της οποίας ο πρόεδρος Σάντσεθ κρατείται για ανταρσία από τις δικαστικές αρχές σε φυλακή κοντά στη Μαδρίτη. 

H Omnium Cultural αφού ευχαρίστησε την “Μπάρτσα” για την πρόσκλησή της και με “όλο το σεβασμό στους οπαδούς της και την ομάδα” τόνισε ότι να αφήσει άδειο το κάθισμα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να καταγγείλει ότι ο πρόεδρός της Κουισάρτ έχασε την ελευθερία του.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL