Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Γερμανία: Αναζητείται από την αστυνομία "ένοπλος" ύποπτος που μπήκε σε σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γερμανία: Αναζητείται από την αστυνομία "ένοπλος" ύποπτος που μπήκε σε σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη

H γερμανική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που μπήκε σε ένα σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη, οπλισμένος με ένα πιστόλι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο άνδρας διέφυγε με μοτοσικλέτα χωρίς να κάνει χρήση του όπλου του, επισήμανε η τοπική αστυνομία σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Οι αστυνομικοί, περιλαμβανομένης μιας ειδικής μονάδας επέμβασης (SEK) έσπευσαν το πρωί στο Έσλινγκεν, μια κοινότητα στη νοτιοδυτική Γερμανία, ενώ πολλά σχολεία αποκλείστηκαν εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Η αστυνομία αργότερα καθησύχασε με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέροντας πως δεν υπάρχουν «ενδείξεις μιας συγκεκριμένης απειλής», αφού ισχυρές δυνάμεις αναπτυχθήκαν νωρίτερα σήμερα περικυκλώνοντας το σχολείο.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου γνωστοποίησαν ότι αναζητούν έναν γενειοφόρο άνδρα ηλικίας «17 έως 19 ετών», με ύψος μεταξύ 1,70 και 1,80. Οι αρχές προσήγαγαν ένα άτομο με αυτά τα χαρακτηριστικά, το οποίο λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερο.

Το σχολικό συγκρότημα ερευνήθηκε διεξοδικά από την αστυνομία όμως δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο, σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL