Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γερμανία: Αναζητείται από την αστυνομία "ένοπλος" ύποπτος που μπήκε σε σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη

ΑΜΠΕ

Ο άνδρας διέφυγε με μοτοσικλέτα χωρίς να κάνει χρήση του όπλου του

H γερμανική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που μπήκε σε ένα σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη, οπλισμένος με ένα πιστόλι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο άνδρας διέφυγε με μοτοσικλέτα χωρίς να κάνει χρήση του όπλου του, επισήμανε η τοπική αστυνομία σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Οι αστυνομικοί, περιλαμβανομένης μιας ειδικής μονάδας επέμβασης (SEK) έσπευσαν το πρωί στο Έσλινγκεν, μια κοινότητα στη νοτιοδυτική Γερμανία, ενώ πολλά σχολεία αποκλείστηκαν εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Η αστυνομία αργότερα καθησύχασε με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέροντας πως δεν υπάρχουν «ενδείξεις μιας συγκεκριμένης απειλής», αφού ισχυρές δυνάμεις αναπτυχθήκαν νωρίτερα σήμερα περικυκλώνοντας το σχολείο.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου γνωστοποίησαν ότι αναζητούν έναν γενειοφόρο άνδρα ηλικίας «17 έως 19 ετών», με ύψος μεταξύ 1,70 και 1,80. Οι αρχές προσήγαγαν ένα άτομο με αυτά τα χαρακτηριστικά, το οποίο λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερο.

Το σχολικό συγκρότημα ερευνήθηκε διεξοδικά από την αστυνομία όμως δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο, σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Δείτε όλα τα σχόλια