Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Πριγκίπισσα Χριστίνα: Στο εδώλιο για απάτη και ξέπλυμα χρήματος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πριγκίπισσα Χριστίνα: Στο εδώλιο για απάτη και ξέπλυμα χρήματος

Μπορούν οι «γαλαζοαίματοι» να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να δικαστούν σαν εμάς του κοινούς θνητούς για φορολογική απάτη και ξέπλυμα χρήματος; Ή ακόμη χειρότερα, μπορεί να φυλακιστεί μια «γαλαζοαίματη»; «Ναι», λένε οι δικαστικές αρχές της Ισπανίας που αντιμετώπισαν ως κοινό πληβείο την «πριγκίπισσα» Χριστίνα, η οποία κατηγορείται για την εξαφάνιση 6 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία για ψευδείς συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες που είχαν σχέσεις μαζί της.

Η «πριγκίπισσα Χριστίνα της Ισπανίας και της Ελλάδας», όπως είναι η πλήρης ονομασία της κόρης του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας Γκλύξμπουργκ, θα κληθεί ως κατηγορούμενη στις 8 Μαρτίου στο δικαστήριο της Μαγιόρκα για το οικογενειακό σκάνδαλο όπου εμπλέκεται ο σύζυγός της, Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, βασικός κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση για φορολογική απάτη και ανακύκλωση χρήματος με άξονα την εταιρεία Aizoon και το «Ίδρυμα Noos», που διηύθυνε ο ίδιος. Η «πριγκίπισσα» Χριστίνα κινδυνεύει να καταδικαστεί σε εξαετή φυλάκιση.

Νέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά της Noos έδειξαν ότι διάδοχος του θρόνου Φελίπε πλήρωσε το δακτυλίδι των αρραβώνων του με τη Λετίθια Ορτίθ με πιστωτική κάρτα του «Ιδρύματος Noos», το οποίο δημιουργήθηκε για την προώθηση του αθλητισμού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL