Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο: Αναμένεται νέο αίτημα απαγόρευσης NPD

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Tο γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο θα αποστείλει σήμερα τον επικαιροποιημένο φάκελο για την απαγόρευση του ακροδεξιού NPD στο γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης, αναζωπυρώνοντας την αισιοδοξία σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης ότι αυτή τη φορά το εγχείρημα θα στεφθεί

Tο γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο θα αποστείλει σήμερα τον επικαιροποιημένο φάκελο για την απαγόρευση του ακροδεξιού NPD στο γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης, αναζωπυρώνοντας την αισιοδοξία σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης ότι αυτή τη φορά το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία. 

Σημειώνεται ότι το NPD συνεχίζει την αντιμεταναστευτική και αντιρατσιστική του πολιτική προκαλώντας τη γερμανική δημοκρατική κοινή γνώμη. Κατά τη διάρκεια της προεκλογκής εκστρατείας νεοναζί κινητοποιήθηκαν στο Χέλερσντορφ του Βερολίνου κατά της φιλοξενίας μεταναστών αιτούντων άσυλο σε κτήριο της περιοχής, ενώ προχώρησαν και στη διανομή προφυλακτικών "σε μετανάστες και επιλεγμένους Γερμανούς".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις