Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση Ν.Κοτζιά με τον Μολδαβό ομόλογό του την Παρασκευή

Στο επίκεντρο της συνάντησης, στο υπουργείο Εξωτερικών, αναμένεται να βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και οι τελευταίες εξελίξεις σε διεθνή και περιφερειακά ζητήματα

Συνάντηση με τον Μολδαβό ομόλογό του και υπουργό Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης, Τουντόρ Ουλιανόβσκι, θα έχει την Παρασκευή το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών, αναμένεται να βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και οι τελευταίες εξελίξεις σε διεθνή και περιφερειακά ζητήματα.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, μετά τις κοινές δηλώσεις τους στον Τύπο, σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Ν.Κοτζιάς στον Τ.Ουλιανόβσκι.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών είχε ιδιωτική συνάντηση με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαιερ.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και διήρκησε μία περίπου ώρα. Οι δύο τους συνδέονται από μακρόχρονη φιλία, καθώς εκτός από το γεγονός ότι υπηρέτησαν την ίδια χρονική περίοδο υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, είχαν φοιτήσει και στο ίδιο πανεπιστήμιο στη Δυτική Γερμανία.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο