Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Κύκλοι ΥΠΕΞ: Συνήθης έλλειψη σοβαρότητας της ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Συνήθης έλλειψη σοβαρότητας της ΝΔ

Ως «συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας» που «εκθέτει μόνο την ίδια», χαρακτηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την αναπαραγωγή, όπως αναφέρουν, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας «ανυπόστατων ισχυρισμών φιλικών της εντύπων» «χωρίς καν να λάβει υπόψη την αντίστοιχη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που παρείχε σαφή ενημέρωση για το θέμα της τεχνικής βλάβης».

Η εν λόγω ανακοίνωση το ΥΠΕΞ κατήγγειλε ως «κακοήθες» το δημοσίευμα στο σημερινό φύλο του «Πρώτου Θέματος», επισημαίνοντας ότι «η ανακίνηση του ζητήματος και ο στρεβλός τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται το γεγονός εντάσσεται αποκλειστικά στο πλαίσιο του είδους δημοσιογραφίας που υπηρετεί το συγκεκριμένο έντυπο» και εξηγώντας παράλληλα διεξοδικά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω τεχνικής βλάβης στο σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπουργείου και την αποκατάστασή του.

Από την πλευρά της, η ΝΔ σήμερα το μεσημέρι με σχετική ανακοίνωση χαρακτήριζε ως «σύμπτωμα παρακμής» την «επί μία εβδομάδα κατάρρευση του κλειστού υπηρεσιακού συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του ΥΠ.ΕΞ. -εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις».

Όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, «αφού δεν απέδωσαν οι προσπάθειες της ΝΔ να απαξιώσει την εξωτερική πολιτική μέσω φίλα προσκείμενων και αμφιβόλου εγκυρότητας μέσων, μπαίνει η ίδια στο προσκήνιο με τη συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL