Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Κάναμε και κάνουμε όλες τις απαραίτητες διπλωματικές κινήσεις για τους Έλληνες στρατιωτικούς"

Ο Γ. Αμανατίδης εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή είμαστε στη διερεύνηση από την πλευρά του εισαγγελέα, ώστε να κάνει πρόταση προς το δικαστήριο, σε σχέση με το κατηγορητήριο»

Τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης ώστε το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές να λάβει τις πραγματικές του διαστάσεις ως ένα σύνηθες μεθοριακό γεγονός ανέπτυξε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι".

Ο κ. Αμανατίδης εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή είμαστε στη διερεύνηση από την πλευρά του εισαγγελέα, ώστε να κάνει πρόταση προς το δικαστήριο, σε σχέση με το κατηγορητήριο».

Σημείωσε ότι «οι αντιδράσεις μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ενεργοποίηση όλων των διαύλων επικοινωνίας», επισημαίνοντας ότι έγιναν «όλες τις απαραίτητες διπλωματικές κινήσεις, τόσο σε επίπεδο αρχηγών του ΓΕΕΘΑ όσο και των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να απαντήσουμε με ψυχραιμία, να δώσουμε τη διάσταση την οποία έχει, το οποίο είναι ένα συνηθισμένο μεθοριακό γεγονός».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο