Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Κατρούγκαλος - Φ. Λιου: Απολύτως ασφαλή τα ελληνικά αεροδρόμια

Ζητήματα διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας, με έμφαση τη συμβολή της στη εν γένει ανάπτυξη της οικονομίας και την ασφάλεια στις αεροπορικές συγκοινωνίες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης στην Αθήνα, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τη γενική γραμματέα του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), Φανγκ Λιου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες, η γενική γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της ασφάλειας των ελληνικών αεροδρομίων με άριστα αποτελέσματα. Σε αυτό το πλαίσιο, εκφράστηκε η κοινή εκτίμηση πως είναι απολύτως ασφαλή τα ελληνικά αεροδρόμια.

Επίσης, όπως επισημάνθηκε, τέθηκαν υπόψη της κ. Λιου οι παραβιάσεις του ελληνικού FIR από την Τουρκία που δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας και στην πολιτική αεροπορία.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικές συγκλίσεις: ποιοι και με ποιους

Η ανάγκη μιας εναλλακτικής πρότασης για την Ευρώπη αναδεικνύεται πλέον με ολοένα σαφέστερο πρόσωπο. Το παραδοσιακό σύστημα εξουσίας βαίνει προς εξαφάνιση. Δυνάμεις πανίσχυρες πριν λίγα χρόνια, όπως...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο