Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Καμμένος: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης

«Η Ελλάδα ως χώρα σταθερότητας, με δυνατή ναυτική ισχύ, αποτελεί πυλώνα ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και για τη Συμμαχία», σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

«Με αποφασιστικότητα, τόλμη και ψυχραιμία είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε οποτεδήποτε χρειαστεί, τα όσια και τα ιερά της πατρίδας μας» ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο χαιρετισμό του κατά τη τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2017 Β' ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

«Η Ελλάδα ως χώρα σταθερότητας, με δυνατή ναυτική ισχύ, αποτελεί πυλώνα ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και για τη Συμμαχία», σημείωσε ο ίδιος.

Απευθυνόμενος προς τους νέους ναύτες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε πως «το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το κέντρο βάρους και τον πολλαπλασιαστή ισχύος των ενόπλων μας δυνάμεων και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευσή σας. Το διάστημα της θητείας σας, αποτελεί, όχι μόνο μία δημιουργική φάση της ζωής σας, στην οποία συνεισφέρετε ενεργά στην άμυνα και την προστασία της πατρίδας, αλλά παράλληλα με την απόκτηση γνώσεων, θα ενταχθείτε ομαλά στην κοινωνία και στο δύσκολο επαγγελματικό βίο. Ίσως κάποιοι από εσάς επιλέξουν να συνεχίσουν στην οικογένεια του πολεμικού ναυτικού».

«Η κατάταξή σας ως συνταγματική επιταγή και διαχρονικό καθήκον των ενεργών Ελλήνων πολιτών, αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και ευθύνη. Σας καλώ δείχνοντας ωριμότητα, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον, να υπακούετε και να πειθαρχείτε στις διαταγές των ανωτέρων σας», προέτρεψε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια