Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Χορηγός της ελληνικής προεδρίας: εσύ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χορηγός της ελληνικής προεδρίας: εσύ!

Η Τράπεζα Πειραιώς, η Εurobank, η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα με ξένα κόλλυβα παίζουν τον ρόλο του ευεργέτη και χορηγού της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. Τις ευχαρίστησε και ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος σε ειδική εκδήλωση χθες. Ξέχασε να πει ότι τα χρήματα της χορηγίας είναι χρήματα των φορολογούμενων. Αλλά έτσι είναι αυτά...

Για την ιστορία, "μεγάλοι" χορηγοί είναι και η Cosmocar που πρόσφερε τις λιμουζίνες και τα αυτοκίνητα, ο ΟΤΕ/Cosmote, η Microsoft και η Volkswagen Bank. "Αργυροί" χορηγοί οι Goldair και Hewlett Packard και εταιρείες - «υποστηρικτές» η Central VIP Services, η Pepsico - Tasty, η Coca Cola 3E, η Jet Oil, η Λούξ Μαρλαφέκας, η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία, η Coco-Μat, οι Αττικές Διαδρομές και η Χάνος ΑΒΕΕ.

Πάλι καλά να λέμε, γιατί από τον Ιανουάριο βασική δραστηριότητα του ΥΠΕΞ είναι η παρουσίαση των προτεραιοτήτων της ελληνικής προεδρίας. Ευτυχώς, όμως, μας υπενθύμισε πως, αν δεν ήταν οι χορηγοί, δεν θα είχαμε μια προεδρία σε τιμή ευκαιρίας 50 εκατ. ευρώ. Να λέμε κι ευχαριστώ.

Α.Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL