Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για τα χημικά της Συρίας ο Βενιζέλος: Καθησυχαστικός αλλά χωρίς απαντήσεις

Για το θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας μίλησε εκτενώς χθες ο Ευ Βενιζέλος μετά το πέρας της διακυβερνητικής διάσκεψης Ε.Ε. - Συρίας στις Βρυξέλλες. Ο υπουργός ήταν απόλυτα καθησυχαστικός...

Για το θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας μίλησε εκτενώς χθες ο Ευ Βενιζέλος μετά το πέρας της διακυβερνητικής διάσκεψης Ε.Ε. - Συρίας στις Βρυξέλλες. Ο υπουργός ήταν απόλυτα καθησυχαστικός και μίλησε για την "έντονη διπλωματική πρωτοβουλία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη Μεσόγειο, για το περιβάλλον, για τον τουρισμό, για τη διατροφική αλυσίδα". Ωστόσο, αφού ενημέρωσε για τις συνομιλίες με "τον ΟΗΕ και τον Οργανισμό αρμόδιο για τα χημικά όπλα, τον OPCW, με τις χώρες που έχουν προσφερθεί να εμπλακούν στην επιχείρηση αυτή", καθώς και με τις επιτρόπους Άστον και Δαμανάκη, κατέστησε σαφές ότι δεν έχει διασφαλίσει πως η όποια καταστροφή των χημικών θα γίνει εκτός Μεσογείου. Σημειώνεται πως η Ιταλία έχει προσφερθεί να διαθέσει λιμάνι στην Καλαβρία για τη μεταφόρτωση των υλικών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις