Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Κοτζιάς για Δένδια: Μιλάει με τους πρέσβεις και καμαρώνει! (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοτζιάς για Δένδια: Μιλάει με τους πρέσβεις και καμαρώνει! (Video)

«Πέρα από τους ευρωπαίους, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Δένδιας δεν μιλούν με κανέναν», σημείωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, επικρίνοντας την κυβέρνηση για απομόνωση τη στιγμή που η χώρα έχει ανάγκη για την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη για τα ελληνοτουρκικά.

Ενώ ο Ερντογάν μιλάει με τον Τραμπ, για την Λιβύη, ο "Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μιλά με τον Αμερικάνο πρέσβη στην Τρίπολη και καμαρώνει. Δεν καταλαβαίνει ότι υποβαθμίζει την Ελλάδα;" αναρωτήθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας χθες στο Kontra Channel.

«Όλες του οι φωτογραφείς τους τελευταίους μήνες είναι με πρέσβεις», επεσήμανε ο Ν.Κοτζιάς για τον Ν.Δένδια προσθέτοντας ωστόσο ότι «ασφαλώς και θα δεις πρέσβεις, αλλά δεν είναι αυτοί οι μεγάλοι δίαυλοι επικοινωνίας».

«Δεν μιλούν ούτε με τον Τραμπ ούτε με τον Πούτιν, ούτε με την κινεζική ηγεσία. Δεν γίνεται έτσι εξωτερική πολική», δήλωσε ο πρώην ΥΠΕΞ προσθέτοντας ότι Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας «δεν έχουν δίαυλους επικοινωνίας με τις ισχυρές δυνάμεις της περιοχής».

Τέλος, ο Νίκος Κοτζιάς θέλοντας να δείξει την απομόνωση της χώρας την ώρα που δήλωναν όταν ανέλαβαν ότι "επανεκκίνησαν" την εξωτερική πολιτική ανέφερε χαρακτηριστικά: «φοβάμαι ότι ακόμη και με τον Μπ.Τζόνσον μιλάω περισσότερο εγώ παρά εκείνοι».

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL