Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Δικαιοσύνη ζητεί ο πατέρας Ζακ Κωστόπουλου / Δικαιοσύνη ζητεί ο πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: "Για μισή ώρα το παιδί μου δέχθηκε έναν βάρβαρο θάνατο"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικαιοσύνη ζητεί ο πατέρας Ζακ Κωστόπουλου / Δικαιοσύνη ζητεί ο πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: "Για μισή ώρα το παιδί μου δέχθηκε έναν βάρβαρο θάνατο"

Απόδοση δικαιοσύνης ζητεί ο πατέρας του Ζαχαρία Κωστόπουλου, Ευθύμης, δύο μήνες μετά τον φόνο του γιου του. «Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, γι' αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγη ανθρωπιά να υπήρχε, θα είχε γλιτώσει» ανέφερε ο πατέρας του 33χρονου σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

«Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχτεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Γι' αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη» σημείωσε, προσθέτοντας: «Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχτεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν, τον λήσταρχο Νταβέλη;».

Επιπλέον, με σύνθημα «Οι ζωές μας έχουν αξία», η πρωτοβουλία για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου Justice For Zak/Zackie και 11 ακόμα οργανώσεις από τον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, των δικαιωμάτων στην υγεία και των πολιτικών δικαιωμάτων διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ, το επόμενο Σάββατο 1.12, με σημείο προσυγκέντρωσης τη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL