Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

To Facebook απολογείται για τα "μπλοκαρίσματα" και ζητά συγγνώμη

Νέο μήνυμα του υπουργού Δικαιοσύνης, με αφορμή την αποανάρτηση του αντιναζιστικού σχολίου του δημοσιογράφου - Η πολιτεία λέει σύσσωμη όχι στο ρατσισμό

«Συγγνώμη» ζήτησε το Facebook στο Νίκο Μπογιόπουλο με μήνυμα στο προσωπικό προφιλ του δημοσιογράφου, ομολογώντας ότι διέπραξε λογοκρισία κατά του αντιναζιστικού άρθρου του.

Στο μήνυμά του το Facebook , απολογείται για τα «μπλοκαρίσματα που επιβλήθηκαν» και ζητά συγγνώμη. Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης ότι επανέφερε το περιεχόμενο που είχε αφαιρέσει καθώς αυτό «δεν παραβίαζε τους Όρους της κοινότητας».

 

Στ. Κοντονής: Η πολιτεία λέει σύσσωμη όχι στο ρατσισμό

Ο Στ. Κοντονής, επανήλθε σήμερα στο ζήτημα, τονίζοντας πως «η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν άμεση εκεί που έπρεπε, στο ευρωπαϊκό συμβούλιο δικαιοσύνης, προβάλαμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια ως δείγμα λογοκρισίας κι ήδη μέσω του αρμοδίου επιτρόπου η ευρωπαϊκή επιτροπή αντέδρασε και χθες η εταιρεία Facebook δήλωσε ότι έκανε λάθος, εξέφρασε τη συγγνώμη του στον Έλληνα δημοσιογράφο κι επαναρτήθηκε κανονικά το δημοσίευμα».

«Σήμερα στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία ότι είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτούς που θεωρούν ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει συγκεκριμένο χρώμα, καταγωγή, θρησκεία. Ενάντια σε αυτούς που επιθυμούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Η πολιτεία λέει σύσσωμη όχι στο ρατσισμό» συμπλήρωσε καταλήγοντας ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Στ. Κοντονής είχε αντιδράσει άμεσα για το ζήτημα της αποανάρτησης του αντιναζιστικού σχολίου του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα: Δριμεία επίθεση Κοντονή κατά Facebook για το “κατέβασμα” αντιναζιστικού σχολίου

 

avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις