Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Βασανιστήρια χωρίς τιμωρία»

Eurokinissi

Αναφορικά με την υπόθεση της Π.Μέλλιου την οποία αστυνομικοί «γύμνωσαν μέσα στην Ασφάλεια, σε κοινή θέα, με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο» ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι θα υπάρξει συνέχεια καθώς οι αστυνομικοί αθωώθηκαν στο εφετείο

«Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας είναι επιτακτική ανάγκη», τονίζει με ανακοίνωσή του ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση της Πόπης Μέλλιου, για την οποία, ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι «θα έχει συνέχεια».

«Τι και αν τη γύμνωσαν μέσα στην Ασφάλεια, προκλητικά, σε κοινή θέα, με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Τι και αν πρωτόδικα οι αστυνομικοί καταδικάστηκαν για προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Το Εφετείο, στην περίπτωση της γνωστής αγωνίστριας και μέλος του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Μέλλιου, είχε, όμως, διαφορετική γνώμη. Οι αστυνομικοί αθώοι...» σημειώνετα ιστην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «θα χρειαστεί να δούμε το σκεπτικό της πρωτοφανούς αυτής απόφασης. Να δούμε αν το δικαστήριο συναινεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και αν θα έχουμε φυσικά συνέχεια αυθαιρεσιών από αστυνομικούς που βλέπουν ότι η εξουσία τους είναι ακλόνητη, στην κυριολεξία στο απυρόβλητο».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο