Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Κάτω τα χέρια από τις ζωές μας": Χιλιάδες κόσμου στην συναυλία για την Ηριάννα

Χωρίς προηγούμενο είναι η συμμετοχή των πολιτών στην συναυλία για την Ηριάννα Β, που ξεκίνησε τις 8.00 μ.μ την Παρασκευή και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χαρακτηριστικό της ανταπόκρισης του κόσμου ήταν ότι θεατές όλων των ηλικιών συγκεντρωνόταν στο Πάρκο Γουδή ακόμη και μετά τις 10:00 το βράδυ.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας διαβάστηκαν μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα που κάνει η Ηριάννα Β. προκειμένου να αποφυλακιστεί. Τα συνθήματα  που κυριαρχούν στο χώρο της συναυλίας είναι: "Λευτεριά στην Ηριάννα" και "Κάτω τα χέρια από τις ζωές μας". 

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να συζητηθεί στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας η αποφυλάκιση της Ηριάννας μετά την απόρριψη, τον περασμένο Ιούλιο και με οριακή πλειοψηφία, του αιτήματός της για αναστολή εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης των 13 ετών η οποία της έχει επιβληθεί. Η ίδια η ουσία της υπόθεσης θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.

Αναλυτικότερα στη συναυλία συμμετέχουν Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Manu Chao, Νατάσσα Μποφίλιου, VIC, Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος και Social Waste.και αναμένεται αρκετός κόσμος ακόμη αφού συμμετέχει πλήθος καλλιτεχνών και η εκδήλωση θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο