Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ: Να αθωωθεί ο Μάριος Ζέρβας

«Ο Μάριος Ζέρβας υπήρξε κι αυτός ένα από τα πολλά θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας, όταν το 2010 συνελήφθη σε διαδήλωση λόγω της εναλλακτικής του εμφάνισης. "Ενοχοποιητικά στοιχεία", τα ράστα του κι ένα σακίδιο πλάτης. Μόνο που τελικά το σακίδιο δεν έκρυβε μολότοφ αλλά ένα σαμπουάν και γυαλάκια κολύμβησης» αναφέρει η ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ:

Ο Μάριος Ζέρβας υπήρξε κι αυτός ένα από τα πολλά θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας, όταν το 2010 συνελήφθη σε διαδήλωση λόγω της εναλλακτικής του εμφάνισης. «Ενοχοποιητικά στοιχεία», τα ράστα του κι ένα σακίδιο πλάτης. Μόνο που τελικά το σακίδιο δεν έκρυβε μολότοφ αλλά ένα σαμπουάν και γυαλάκια κολύμβησης.

Ο παραλογισμός αυτός συνεχίστηκε με την προφυλάκισή του και τις άδικες κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Παρά, μάλιστα, τα ακάλυπτα χαρακτηριστικά του προσώπου του, οι κατηγορίες αυτές επιβαρύνθηκαν βασιζόμενες και στον «κουκουλονόμο». Σε έναν νόμο, δηλαδή, που πλέον δεν υπάρχει. Σε έναν αναχρονιστικό νόμο, που καταργήθηκε ήδη από τις αρχές του 2015 με τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη Δευτέρα στην εκδίκαση της υπόθεσης καλούμε όλους και όλες στο πλευρό του Μάριου και ως Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε το αυτονόητο:

Να αθωωθεί ο Μάριος Ζέρβας και πολύ περισσότερο να μην υπάρξουν άλλοι καφκικοί εφιάλτες για κανέναν Μάριο, καμία Ηριάννα, για κανέναν μας!

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο