Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συναυλία Αλληλεγγύης & Οικονομικής Ενίσχυσης για την Ηριάννα

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Γουδή οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσα Μποφίλιου, V.I.C. , Φοίβος Δεληβοριάς , Χαΐνης Δ. Αποστολάκης , Ματούλα Ζαμάνη , Δημήτρης Μυστακίδης , Σπύρος Γραμμένος και Social Waste, ενώνουν τις φωνές τους για να “σπάσουν το φόβο και να δώσουν δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο”

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης «Για την Ηριάννα».

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Γουδή οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσα Μποφίλιου, V.I.C. , Φοίβος Δεληβοριάς , Χαΐνης Δ. Αποστολάκης , Ματούλα Ζαμάνη , Δημήτρης Μυστακίδης , Σπύρος Γραμμένος και Social Waste, ενώνουν τις φωνές τους για να “σπάσουν το φόβο και να δώσουν δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο”.

“Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές”.

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Ημέρα & ώρα συναυλίας: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00. Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης: 5€, Πάρκο Γουδή.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Με το μετρό: 400μ. από το Μετρό Στ. «Κατεχάκη»

Με αστικά λεωφορεία: 622 (Γουδή - Άνω Γαλάτσι), 815 (Γουδή - Ταύρος), 230 (Ακρόπολη - Ζωγράφου), 140 (Πολύγωνο – Γλυφάδα), 245 (Πολυτεχνειούπολη- Νέος Κόσμος). Επίσης, η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί να γίνει και με τη Δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ζωγράφου (Δ2, Δ1).

Με οχήματα: Είσοδος από Κατεχάκη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων στάθμευσης

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο