Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Athens Pride: Η γιορτή υπερηφάνειας στο Σύνταγμα

Από τις 12:00 του Σαββάτου ξεκινούν οι εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος ενώ στις 18:30 είναι η επίσημη έναρξη της παρέλασης υπερηφάνειας. Το Athens Pride μας καλεί σ'ένα μεγάλο πάρτι που θα ξεκινήσει στις 21:00

Το πρώτο Athens Pride, το 2005, σηματοδότησε την πρώτη Παρέλαση Υπερηφάνειας στο κέντρο της πόλης, η οποία πέρασε έξω από τη Βουλή. Από τότε, όπου σύμφωνα εκτιμήσεις του antivirus συμμετείχαν 500 άτομα, έφτασε το 2016 να παρευρεθούν πολλές χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών και ταυτοτήτων.

Φέτος το σύνθημα του Athens Pride, που διεξάγεται σήμερα, είναι «Θέμα Παιδείας» αναδεικνύοντας έτσι τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα LGBTQI άτομα. Η παιδεία συνδέεται συχνά με έννοιες, όπως η εκπαίδευση, η αγωγή και η κουλτούρα.

Εντούτοις, θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη ότι διαμορφώνεται από ένα σύνολο παραγόντων, ανάμεσα στους οποίους είναι το οικογενειακό, θρησκευτικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζει και δρα κάθε άτομο, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ.

Το φετινό Athens Pride θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Από τις 12 το μεσημέρι και μετά ξεκινούν οι δράσεις, ωστόσο η επίσημη έναρξη της παρέλασης έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

Με το συναυλιακό κομμάτι να είναι πιο δυναμικό από ποτέ, το Athens Pride μας καλεί σ'ένα μεγάλο πάρτι που θα ξεκινήσει στις 21.00.

Στη σκηνή του Athens Pride θα βρεθούν οι: Νατάσσα Μποφίλιου, Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρη Σαμόλη, Stereo Soul, Γιάννης Βασιλόπουλο, Σπύρος Παρασκευάκο, Δήμητρα Σελεμίδου.

Το πρόγραμμα:

12:00 - 17:00

Πρωινές δράσεις και dj sets

Face and Body Painting με τα χρώματα ουράνιου τόξου

Φτιάξε το δικό σου πλακάτ και εκφράσου με το θέμα που σε καίει

18:00

ZUMBA® PARTY

18:30

Επίσημη έναρξη της παρέλασης

21.00 - 00.00

Athens Pride live show & party

Δείτε όλα τα σχόλια