Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των εργαζομένων στα λιμάνια ενάντια στην απορρύθμιση της εργασίας

Για την πανευρωπαϊκή στάση εργασίας των εργαζομένων στα λιμάνια ενάντια στην απορρύθμιση της εργασίας, μίλησε νωρίτερα σήμερα η Αναστασία Φρατζεσκάκη, μέλος της ΟΜΥΛΕ, στο ρ/σ “στο Κόκκινο”.

Για την πανευρωπαϊκή στάση εργασίας των εργαζομένων στα λιμάνια ενάντια στην απορρύθμιση της εργασίας, μίλησε νωρίτερα σήμερα η Αναστασία Φρατζεσκάκη, μέλος της ΟΜΥΛΕ, στο ρ/σ "στο Κόκκινο".

Κοινή κινητοποίηση στα λιμάνια του νότου, τη Μάλτα, αλλά και λιμάνια της Σκανδιναβίας του Βορρά πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για την απορρύθμιση της εργασίας τους.

"Είμαστε ο μόνος εργασιακός χώρος στο χώρο των μεταφορών που έχει καταφέρει να μην περάσει η ευρωπαϊκή οδηγία και αυτό είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων αγώνων μας", δηλώνει στο Κόκκινο η Α. Φρατζεσκάκη.

"Απο τη στιγμή που δεν κατάφεραν να περάσουν την οδηγία προσπαθούν να αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας σε κάθε κράτος χωριστά, στην Ελλάδα αυτό έγινε στο εμπορικό τμήμα του λιμανιού που διαχειρίζεται η Cosco" τονίζει.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο