Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον πολιτικό πρόσφυγα Σ. Γκονκούρ

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών- Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Σ. Γκονκούρ που περνάει σήμερα, Τρίτη, από τακτικό ανακριτή.

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών- Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Σ. Γκονκούρ που περνάει σήμερα, Τρίτη, από τακτικό ανακριτή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που τραυμάτισαν οι αστυνομικοί στο Σύνταγμα, το προηγούμενο Σάββατο, μεταφέρθηκε στο Γ. Γεννηματάς υπό ισχυρή αστυνομική "επίβλεψη" και κατόπιν συνελήφθη αντιμετωπίζοντας τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτουν οι αστυνομικοί: Απόπειρα σωματικής βλάβης και φθορά (στην μάσκα ενός άνδρα των ΜΑΤ) με τις επιβαρυντικές μάλιστα διατάξεις του "κουκουλονόμου".

Διαβάστε το κάλεσμα του Συντονισμού:

"Όλοι σήμερα στα δικαστήρια! Αλληλεγγύη στον αγωνιστή Σ. Γκονκούρ

Σήμερα Τρίτη στις 12:00 στην Ευελπίδων περνάει από τακτικό ανακριτή ο σύντροφος Σ. Γκονκούρ,συλληφθέντας της αντιφασιστικής συγκέντρωσης του Σαββάτου.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών- Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο