Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΝΔ: Κατρούγκαλος και ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτούν βία, χάος και προπηλακισμούς

Ο συνταγματολόγος καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, Γιώργος Κατρούγκαλος, βρέθηκε στο στόχαστρο της ΝΔ ως "ένοχος" προπηλακισμών, βίας, ομηρίας και... χάους. "Συνένοχος" ο Α. Τσίπρας.

"Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το

"Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του καθηγητή και μέλους της "επιτροπής σοφών" του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος κ. Γ. Κατρούγκαλου, στη χθεσινή εκπομπή του Mega "Ανατροπή".

Για την Νέα Δημοκρατία ο γνωστός καθηγητής και ειδήμονας για τα συγκεκριμένα θέματα "έφτασε στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών"!

Στο στόχαστρο της ΝΔ δεν βρέθηκε μόνο ο κ. Κατρούγκαλος, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. "Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του", καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο