Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στηρίζουν τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Eurokinissi

"Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου, συναντήθηκαν με τους εργαζομένους απεργούς ΟΤΕ", τόνισαν σε σχετική ανακοίνωση τους

Η Ν.Ε. και οι βουλευτές συμπαρίστανται με τη συνεχή παρουσία τους στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων του ΟΤΕ, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους, απαιτούν την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

"Η μεγαλειώδης απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ που συνεχίζεται για 21η ημέρα αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ. Η διοίκηση του οργανισμού προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους απεργούς και συνολικά τους εργαζόμενους με μηνύσεις που είχαν αποτέλεσμα τις προσαγωγές εργαζομένων", τόνισαν.

Σχέδιο της κυβέρνησης σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΤΕ είναι η προώθηση των απολύσεων, ενώ σπέρνει τον τρόμο σε συνεργασία με την αστυνομία, επισημαίνουν. "Κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΤΕ,  αντί για Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, διέταξαν απολύσεις! Αντί για διάλογο με την Ομοσπονδία, έφεραν την αστυνομία και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους", συμπλήρωσαν.

Λανθασμένη είναι η τακτίκη που ασκεί η κυβέρνηση απέναντι στα δικαιώματα των εργαζομεών. "Λάθος «εργαλεία» επιλέγουν. Με όργανο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους απέναντι σε θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα δεν υπηρετούν Ούτε την Ανάπτυξη, ούτε την Κανονικότητα!", υπογράμμισαν.

Κλείνοντας, επιμένουν στον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης και δίκαιες αμοιβές!

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν.Ηρακλείου

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν.Ηρακλείου

Χάρης Μαμουλάκης

Σωκράτης Βαρδάκης

Νίκος Ηγουμενίδης

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις