Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρύφων Αλεξιάδης: Οι ίδιοι που μας χρεοκόπησαν, τώρα θα έρθουν να μας σώσουν; (Video)

"Αν κάποιος συγκρίνει το τι έγινε από το 2010 έως το 2014 και τι από το 2015 έως το 2018, με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με αερολογίες, δείχνει ότι η οικονομία τα 4 τελευταία χρόνια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση"

"Γιατί όλα αυτά που υπόσχεται τώρα η ΝΔ, δεν τα έκανε όταν ήταν κυβέρνηση; Πώς το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που μας οδήγησε στην χρεοκοπία και στην καταστροφή θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση; Οι ίδιοι που δημιούργησαν τα προβλήματα, τώρα θα έρθουν να μας σώσουν;" αναρωτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Τρύφων Αλεξιάδης στην ΕΡΤ.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ακούω κριτική για τα θέματα της οικονομίας, για το τι κάναμε τα τελευταία χρόνια, διότι αν κάποιος συγκρίνει το τι έγινε από το 2010 έως το 2014 και τι από το 2015 έως το 2018, με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με υποκειμενικές κρίσεις και αερολογίες, δείχνει ότι η οικονομία τα 4 τελευταία χρόνια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Στο θέμα των επενδύσεων, της ανάπτυξης, της ρευστότητας, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα" είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως "οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες από ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυξάνονται με πολύ μεγάλο ποσοστό, όπως και οι πωλήσεις των σπιτιών. Μακάρι η συζήτηση να επικεντρωθεί στο τι κάναμε εμείς και στο τι έκαναν οι προηγούμενοι".

Επίσης, απαντώντας στην κριτική της ΝΔ, κάλεσε τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει με σαφήνεια ποια επιδόματα σκοπεύει να κόψει, ανέφερε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ βελτίωσε το εισόδημα της μεσαίας τάξης και τόνισε πως τα πραγματικά δεδομένα ανατρέπουν το αφήγημα πως  επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγιναν επενδύσεις.

"Να δούμε τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών"

Ο Τρύφων Αλεξιάδης σχολιάζοντας τη φωτογραφία του αρχηγού ΓΕΣ, Γιώργου Καμπά με τον Ζόραν Ζάεφ, χαιρέτησε το γεγονός πως τα ελληνικά στρατεύματα βρίσκονται στη Βόρεια Μακεδονία και δήλωσε: "Χωρίς καμία διάθεση εθνικοκαπηλείας και για όσους φώναζαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλό είναι να δούμε τα αποτελέσματά της. Εγώ χαίρομαι που στη φωτογραφία είναι ο κ. Καμπάς και όχι κάποιος άλλος Τούρκος αξιωματικός".

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο