Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμήμα Ναυτιλίας: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική εξυπηρέτησης συμφερόντων της ΝΔ

"Καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και για νόμο του 1975"

"Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέτρψε τη μείωση των συνθέσεων στα πλοία της ακτοπλοΐας, που είχε προετοιμαστεί από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο ναυτεργατικό συνδικαλιστικό κίνημα είτε το παραδέχονται είτε όχι" απαντά το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ σε δελτίο τύπου των ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει "τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, εγκλωβισμένα στη λογική του «όλοι ίδιοι είναι», επιχείρησαν ν’ απαντήσουν στην ανακοίνωση του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καταγγέλλονταν οι μειώσεις οργανικών συνθέσεων σε ποντοπόρα και ακτοπλοΐα από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Τελικά, όμως, μέσα από το ίδιο το κείμενο τους φαίνεται ότι δεν είναι όλοι ίδιοι! Και επειδή δεν βρήκαν (διότι δεν έγινε) από κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καμία μείωση οργανικών συνθέσεων, καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και για νόμο του 1975, που καθορίζει τη φορολογία με βάση τους κόρους του πλοίου!....

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ τη μείωση των συνθέσεων στα πλοία της ακτοπλοΐας, που είχε προετοιμαστεί από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ στο ναυτεργατικό συνδικαλιστικό κίνημα είτε το παραδέχονται είτε όχι.

Καθαρές κουβέντες. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική εξυπηρέτησης συμφερόντων της Νέας Δημοκρατίας!"

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο