Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Στο εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Το εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, που θα διεξαχθεί σε περίπου δέκα μέρες, θα καθορίσει τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εθνικών εκλογών. Παράλληλα οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ενίσχυση των πράσινων κομμάτων στις ευρωεκλογές, ενώ για τα αποτελέσματα στην Ελλάδα αναγνωρίζουν ότι «δεν είναι αντίστοιχα ακόμη, διατηρούμε όμως σταθερό το προηγούμενο ποσοστό μας». Οι Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνουν ακόμα την εκ νέου εκλογή περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων από αυτόνομα πράσινα ψηφοδέλτια.

«Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα μπροστά και στις κρίσιμες εθνικές εκλογές που έρχονται πρόωρα. Η άνοδος του συντηρητισμού αποτελεί αρνητικό γεγονός για τη χώρα και όλη την Ευρώπη, που χρειάζεται και εδώ μία αισιόδοξη 'πράσινη' απάντηση» τονίζουν χαρακτηριστικά οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι έστειλαν «μήνυμα για ενεργό συμμετοχή και ενότητα σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους της Πολιτικής Οικολογίας ώστε να συμπαραταχθούμε μαζί και να κάνουμε δυνατότερη την ανεξάρτητη φωνή μας».

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων διέψευσε αναφορές που έφεραν το κόμμα να έχει ήδη συμφωνήσει τη συμπόρευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ενώ πηγές των Οικολόγων Πράσινων διευκρίνισαν ότι ο Γιάννης Τσιρώνης παρευρέθηκε στη σύσκεψη των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία υπό τον Αλέξη Τσίπρα ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL