Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ν. Μπελαβίλας: Ανέβασα το θέμα του λιμανιού του Πειραιά σε διεθνές επίπεδο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Μπελαβίλας: Ανέβασα το θέμα του λιμανιού του Πειραιά σε διεθνές επίπεδο (Video)

Για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά υπάρχουν διεθνείς αναφορές, δήλωσε ο Νίκος Μπελαβίλας και τόνισε ότι ως υποψήφιος δήμαρχος ανέβασε το θέμα του λιμανιού του Πειραιά σε διεθνές επίπεδο.https://www.youtube.com/embed/ZbHFIEEyTnU

«Είχα την τιμή να έχω συνέντευξη στο μεγάλο ισπανόφωνο teleSUR. Χθες είχαν αναφορές σε εμένα οι New York Times» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1 και σημείωσε ότι τα μεγάλα πρακτορεία δε βρήκαν ενδιαφέρουσες δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου.

Ο Νίκος Μπελαβίλας επισήμανε ότι κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία των εκλογών στην πόλη, « παρότι το κλίμα επιχειρήθηκε να στραφεί σε μία ποδοσφαιρική εκδοχή, στο αν θα ψηφίσουμε ή όχι το μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο της πόλης, τον Ολυμπιακοί, να καταλήξουμε σε ένα πεδίο πραγματικής συζήτησης για το κυκλοφοριακό, για το λιμάνι, για την καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτή ήταν η μεγαλύτερή μας επιτυχία αυτής της καμπάνιας των έξι μηνών». Όπως είπε, έγιναν εξαιρετικά πολιτισμένες συζητήσεις και όλα τα μεγάλα θέματα βρέθηκαν στο τραπέζι.

Συνεχίζοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ότι «το μεγάλο κεφάλαιο, η κότα με τα χρυσά αυγά είναι ο πολιτισμός και η αρχαιολογία της πόλης. Δεν σφάζεις την κότα. Μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα ίδια, απόδειξη η Αθήνα και οι καλπάζουσες επενδύσεις».

«Πιστεύω ότι θα είμαι δήμαρχος. Σε αυτήν την περίπτωση θα σκεφτούμε σοβαρά τη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου που θα αναλάβει τα μητροπολιτικά έργα. Χρειάζονται ένας ισχυρός δημόσιος πόλος που θα αναλάβει τα μεγάλα μητροπολιτικά έργα του Πειραιά» υπογράμμισε ο Νίκος Μπελαβίλας.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL