Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Δ.Τζανακόπουλος: Μόνιμα τα μέτρα ελάφρυνσης - Ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο υπέρ των Πολλών (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ.Τζανακόπουλος: Μόνιμα τα μέτρα ελάφρυνσης - Ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο υπέρ των Πολλών (Video)

«Η χώρα ούσα εκτός μνημονίου έχει τη δυνατότητα να ορίζει η ίδια την οικονομική της πολιτική» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλο λάθος της ΝΔ να εξαπολύει κατηγορίες περί «επιδοματικής πολιτικής, καθώς τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι μόνιμα».

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές μια δύσκολη μάχη στην οποία κρίνεται «αν θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και στο συνολικό κυβερνητικό σχέδιο που έχει ως στόχο την υποστήριξη των πολλών».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fd.tzanakopoulos%2Fvideos%2F304295843834634%2F&show_text=0&width=560

Επιπλέον, ο Δ.Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι «εάν επικρατήσει το σχέδιο της ΝΔ θα αμφισβητηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης. Η ΝΔ έχει συγκεντρώσει μια απίστευτη επικοινωνιακή μηχανή πράγμα το οποίο κάνει δύσκολη τη μάχη».

«Το κυριότερο είναι να συζητηθούν οι διαφορές των πολιτικών προγραμμάτων» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών  ο Δ.Τζανακόπουλος επανέλαβε: «κανένα σενάριο αλλαγής των πολιτικών σχεδίων. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτή είναι η πολιτική στόχευση».

Σχολιάζοντας τις μπογιές στη Βουλή από μέλη του Ρουβίκωνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναζωπυρώσουν την κουβέντα περί τάξης και ασφάλειας», ενώ πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν εμφανίστηκαν το 2015 στην Ελλάδα.

«Έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας χωρίς όμως την υστερία που χαρακτηρίζει το λόγο της ΝΔ» υπογράμμισε ο ίδιος και σημείωσε ότι «για τις άδειες στον Δ.Κουφοντίνα αποφασίζει η δικαιοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL