Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Δ.Βίτσας: Το βασικό ερώτημα των εκλογών είναι αν θα πάμε με την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ.Βίτσας: Το βασικό ερώτημα των εκλογών είναι αν θα πάμε με την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση (Video)

«Είμαστε η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια», τονίζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας σημειώνοντας ότι «από αυτή τη στιγμή αρχίζουν όλα και αλλάζουν».

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι «έχουμε πάρει 15 μέτρα και θα πάρουμε και άλλα. Μέτρα με τα οποία οποία αποκαθίστανται αδικίες και θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη».

Παράλληλα, ο Δ.Βίτσας αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ότι έχει αναβαθμίσει τη θέση της χώρας «προσφέροντας ένα μέλλον σταθερότητας και συνεργασίας μεταξύ των Βαλκανικών χωρών».

«Ως κυβέρνηση συζητάμε με το ΔΝΤ να αποπληρώσουμε πρόωρα τα δάνεια σε αυτό ώστε να φύγει», σημείωσε υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Η μεγάλη διαφορά μετά τον Αύγουστο είναι ότι τα μέτρα που νομοθετούνται μας πηγαίνουν στο διηνεκές και μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο -με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- είτε να αλλάξουν προς το χειρότερο αν έρθει μια κυβέρνηση που θα τα πάρει πίσω» πρόσθεσε ο Δ.Βίτσας.

Ακόμη, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι «το βασικό ερώτημα των εκλογών είναι αν θα πάμε με την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση».

«Πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καταφέρατε να φτιάξετε ένα χρέος 320 δισ.» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Βίτσας απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε ότι «πλέον το χρέος είναι σε καλύτερη κατάσταση και ρυθμισμένο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL