Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Ραλλία Χρηστίδου: Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα θετικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ραλλία Χρηστίδου: Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα θετικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα (Video)

Οι ευρωπαϊκές εκλογές της Κυριακής είναι πολύ σημαντικές διότι θα κριθεί εάν μπορεί η Ε.Ε. να μείνει πιστή στις ιδρυτικές της αξίες όπως είναι η ειρηνική συνύπαρξη, η κουλτούρα συνεργασίας, τόνισε μεταξύ άλλων  η Ραλλία Χρηστίδου σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 σχετικά με την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας είναι πραγματικά απολαυστικός κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Οι ευρωπαϊκές εκλογές της Κυριακής είναι πολύ σημαντικές διότι θα κριθεί εάν μπορεί η Ε.Ε. να μείνει πιστή στις ιδρυτικές της αξίες όπως είναι η ειρηνική συνύπαρξη, η κουλτούρα συνεργασίας και συνανάπτυξης ή αν θα παραμείνει στο εμμονικό δόγμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που οδήγησαν στην περιθωριοποίηση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας με συνέπεια την άνοδο των ακροδεξιών δυνάμεων.

Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής είναι όπως είπε ο πρωθυπουργός ψήφος εμπιστοσύνης στα θετικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα  που έλαβε η Κυβέρνηση. Αντίθετη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος υπέρ της Ευρώπης που επιθυμεί ο άκρα νεοφιλεύθερος Βέμπερ.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL